top of page

CASA ANAVILLE

Este retrofit traz para a fachada uma extensão do jardim, oferecendo assim maior proteção térmica e harmonia para a fachada desta casa no cerrado de Goiás. Ambientes com decoração cuidadosamente selecionada, painéis em madeira natural e mobiliário de design garantem conforto visual e um caráter sofisticado aos ambientes projetados.

EQUIPE

Blacio Junior, Ester Nogara

LOCAL

GOIÁS

ANO

2019

FOTOGRAFIA

Pano Bianco

Anaville House

This retrofit brings an extension of the garden to the façade, thus offering greater thermal protection and harmony to the façade of this house in the Cerrado in Goiás. Areas with carefully selected decor, natural wood panels and designer furniture guarantee visual comfort and a sophisticated character to the designed areas.

bottom of page